Kinderboekenweek

30 september t/m 11 oktober 2020

Jeugd & jongeren

En toen?

Van 30 september t/m 11 oktober 2020 is het weer Kinderboekenweek. Het thema dit jaar is En toen? In de Bibliotheek hebben we heel veel leuke boeken voor je klaarstaan om lekker mee terug in de tijd te reizen.Dus kom gezellig langs! Of doe mee met de Schrijfwedstrijd (zie hieronder het filmpje). Wie weet win jij met jouw verhaal een geweldige prijs!

Agenda

Kinderen voor Kinderen

Het lied voor de Kinderboekenweek voor Kinderen voor Kinderen is dit jaar geschreven door Tjeerd P. Oosterhuis met Tosca Menten. Het lied gaat over de avonturen en helden van vroeger.

Doe mee met de Schrijfwedstrijd!

Duik in de geschiedenis én je fantasie! Rian Visser heeft het begin geschreven, en jij mag het verhaal zelf afmaken. Doe mee en maak kans op een geweldige prijs! Meedoen kan t/m maandag 19 okt. 

Boekentips over toen...

Hoe deed je dat toen?

Jongens boeken

Hoe ging het vroeger eigenlijk met naar schoolgaan en telefoneren? En wat voor een hobby’s hadden kinderen 30 jaar geleden? We vroegen het aan Steef, Ties en Ria.

Winnaars Kinderjury

Boek cadeau

Alle kinderen in Nederland van 6 t/m 12 jaar zijn samen de Kinderjury. Zij hebben met elkaar het leukste boek gekozen in twee leeftijdscategorieën.