Jeugd 9-12 jaar

Toffe boekentips & tips voor school

Terug naar meer boekentips voor jeugd en jongeren

Boekentips voor 9-12 jaar

Of je nu van strips houdt of van boeken met allerlei weetjes over dino's, hier vind je de nieuwste boeken en heel veel inspiratie. En handig: We geven je ook tips voor school!

Nieuwe boeken

Tips voor je spreekbeurt

Zoek je een onderwerp voor je spreekbeurt? Of kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van een werkstuk? Deze tips helpen je op weg!

Naar de informatie

Het Makkelijk Lezen Plein

Lezen gaat niet bij iedereen vanzelf. In de Bibliotheek vind je het Makkelijk Lezen Plein speciaal voor kinderen die lezen lastig vinden.

Meer informatie over het Plein

Informatieboeken

Er is nog zo veel te ontdekken. Wil je echt graag meer weten over dat ene onderwerp? Dan zit je hier goed! Wij geven je heel veel tips.

Check de informatieboeken

Súper handig voor school

  • Junior Einstein Hoe gebruik je Junior Einstein?

    Junior Einstein is een online leeromgeving voor kinderen op de basisschool. Kinderen kunnen onbeperkt voor alle vakken oefenen, van rekenen tot aardrijkskunde.

  • Yoleo Hoe gebruik je Yoleo?

    Yoleo motiveert kinderen om te lezen! Hoe krijg je kinderen die niet van lezen houden met hun neus in de boeken? Door lezen leuk te maken!

  • Hackshield Speel Hackshield

    Gezocht: Cyber Agents (8-12 jaar) - Heb jij het in je om jezelf en anderen te beschermen en wil je alles leren over hackers en veilig internetten? Dan ben jij de Cyber Agent die we zoeken.

Lekker luisteren!