Muzitaal: Colombiaanse roots gecombineerd met een eclectische muzieksmaak | Geannuleerd

18 april 2024, van 19:00 tot 20:30 | de Bibliotheek Haarlem Centrum

Kosten: € 15

Lammert Kamphuis

De afkomst van Tico Pierhagen loopt als een rode draad door zijn leven. Op donderdag 18 april neemt hij je mee door zijn (muzikale) leven: Een Colombiaanse roots gecombineerd met een eclectische muzieksmaak.

Het instrumentale werk van Tico Pierhagen is doordrenkt van vrolijke, stuwende en opzwepende Zuid-Amerikaanse ritmes en patronen, gecombineerd met Europese klassieke harmonieën en melodieën. Pierhagen is een getalenteerde componist en pianist, die zijn Colombiaanse roots combineert met zijn eclectische muzieksmaak, geïnspireerd door jazz, klassiek en fusion. Tijdens zijn lezing vertelt hij uitgebreid over de achtergrond van zijn muziek, waarna hij een concert geeft in Patronaat.

Muzitaal

Tijdens Muzitaal ontdekken we het verhaal achter de muziek of de muziek achter het verhaal. We gaan in gesprek met wetenschappers, muzikanten, schrijvers en makers om nieuwe perspectieven over het voetlicht te brengen. Soms politiek beladen, soms vanuit een persoonlijke insteek. Een ding is zeker: in alle verhalen die je zult horen, daar zit muziek in. Na de lezing is er afsluitend een concert in Patronaat dat aansluit bij de lezing. Muzitaal is een samenwerking tussen de Bibliotheek Zuid-Kennemerland en Patronaat.

Om de lezing en het concert te kunnen bewonen is er een combiticket beschikbaar van 15 euro. Het concert start om 21:15 en vindt plaats in Patronaat: Zijlsingel 2, 2013 DN Haarlem.

Donderdag 18 april | 19:00 tot 20:30 uur | € 15
de Bibliotheek Haarlem Centrum