Ontmoeting voor mantelzorgers in de Bibliotheek Zandvoort

9 april 2024, van 13:30 tot 15:00 | de Bibliotheek Zandvoort

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ontmoeting voor mantelzorgers in de Bibliotheek Bloemendaal

Als mantelzorger is het zorgen voor een ander vaak vanzelfsprekend, maar wanneer neem je een moment voor jezelf? Op 9 april vindt er daarom een gezellig ontmoetingsmoment voor mantelzorgers plaats in de Bibliotheek.

Tanden Mantelzorg

Een moment van rust en tijd voor jezelf is van groot belang voor iedereen. Voor mantelzorgers kan het soms lastig zijn om deze momenten te pakken. Een uurtje naar het bos, een kopje koffie met een vriendin, even een podcast opzetten: het zijn een paar manieren om te ontspannen en het bieden van mantelzorg vol te houden. Ben jij mantelzorger? Kom dan een moment voor jezelf nemen met lekkere koffie en gebak in onze Bibliotheek!

Week van de Respijt

Je kan alleen voor een ander zorgen als je goed voor jezelf zorgt. Belangrijk is om af en toe een adempauze te nemen. De Week van de Respijt is een initiatief dat in teken staat van mantelzorgers. Tijdens verschillende activiteiten in deze week gaat het over het zijn van mantelzorger en worden er ervaringen gedeeld met respijtzorg. Dit is een vorm van hulp voor mantelzorgers in de vorm van bijvoorbeeld een vrijwilliger, logeerzorg of een ontmoetingsgroep.

De organisatie van deze activiteit is in samenwerking met Tandem Mantelzorg. De activiteit is op inloop, het is niet nodig om je aan te melden.

Dinsdag 9 april | 13:30 – 15:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Zandvoort