Peutermuziek in Heemstede

Zondag 2 juni 2024, van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Heemstede

Kosten: Gratis op inloop

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Peutermuziek

Laat jouw muzikale kunsten maar horen, want het is tijd voor Peutermuziek! Op BoekStartdag zingen we samen liedjes en proberen we verschillende instrumenten.

Tijdens Peutermuziek lezen wij het boek nijntje op de fiets op een interactieve en muzikale manier voor. We gebruiken muziekinstrumentjes, luisteren naar muziek en zingen samen liedjes met de gitaar. Daarbij gebruiken we vaak gebaren om de taalontwikkeling te stimuleren en het taalbegrip te bevorderen van jouw peuter.

Nijntje op de fiets

Nijntje droomt van een fiets. Daarmee wil ze naar tante Trijn fietsen. Ze komt dan langs een vijver met eendjes. Ken je ook het liedje 'Alle eendjes zwemmen in het water?' Ze fietst door het bos, een berg op en daarna weer af. Ze moet wel voorzichtig doen want anders valt ze. Kun jij ook vallen? Als de muziek stopt, dan vallen we op de grond! Nijntje gaat ook door de regen fietsen. Zing je mee met het liedje 'Het regent?' Op het einde maken we de fietsen schoon met magische doekjes, doe je mee?

Het is bij deze activiteit niet nodig om een kaartje te reserveren. De activiteit is voor kinderen vanaf 2 tot en met 4 jaar, maar oudere broers en zussen zijn ook welkom!

Zondag 2 juni | 10:00 – 12:00 uur | Gratis op inloop
de Bibliotheek Haarlem Centrum | Voor kinderen van 2 t/m 4 jaar

Dit is een samenwerking met Muziek op Schoot Haarlem.