Voorlichting mentale gezondheid jongeren

Zaterdag 4 mei 2024, van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Haarlem Centrum

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

@ease

De problematiek rondom mentale gezondheid van jongeren komt steeds vaker aan het licht. Zit je ergens mee? Erover praten helpt! Daarom staat @ease op zaterdag 4 mei op het Doelenplein in Haarlem Centrum om te praten met jongeren.

Problemen binnen mentale gezondheid kunnen bestaan uit psychische klachten, stress, eenzaamheid en zelfdodingsgedachten. Voor veel jongeren is het lastig om hiermee om te gaan. Praten helpt, het lucht op en het maakt je sterker. Je merkt dat je niet alleen bent. Het kan ervoor zorgen dat je problemen niet groter worden. Daarom staat @ease op zaterdagmiddag op het Doelenplein bij Bibliotheek Haarlem Centrum om in gesprek te gaan met jongeren.

@ease

De organisatie @ease is er speciaal voor jongeren vanaf 12 tot 25 jaar. 75% van alle psychische aandoeningen ontstaat voor het 25e levensjaar. @ease wil jongeren met (beginnende) psychische klachten een luisterend oor bieden. Het is belangrijk om op tijd hulp te krijgen. Om te voorkomen dat problemen verergeren en dat er (later) langdurige zorg nodig is. Dit doen zij door een plek te zijn waar jij je welkom voelt.

Zaterdag 4 mei | 14:00 – 16:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Centrum