Expositie: schilderijen van Siona Snel

7 februari 2024 t/m 4 april 2024 | de Bibliotheek Hillegom

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Expositie: schilderijen van Siona Snel

“Schilderen is voor mij een manier om de essentie van het leven te vangen" zegt de kunstenaar. Bekijk de originele schilderwerken van Siona Snel vanaf 7 februari in de Bibliotheek Hillegom.

Siona Snel tekent en schildert al zo lang ze zich kan herinneren. Naast het kunstenaarschap heeft ze een achtergrond in grafische- en interieurvormgeving. Ze heeft mede daardoor een sterk gevoel voor kleur, textuur en vorm ontwikkeld. “Ik wil de kijker graag meenemen in een wereld van schoonheid en verwondering. In mijn werk gebruik ik daarom altijd vormen van toeval. Het leven is immers ook niet voorspelbaar of te plannen.”

Het onverwachtse geeft een extra dimensie aan haar werk net als de textuur die ze toevoegt. Ze gebruikt hiervoor afgedankte en natuurlijke materialen. Siona bouwt haar werken op in vele transparante lagen verf. Daarmee vangt ze het licht en omarmt ze de donkerte in haar werk. Het werk van Siona is regelmatig te zien tijdens exposities en beurzen en wordt daar gewaardeerd door haar natuurlijke toepassingen en originaliteit.

De kunst van Siona Snel kun je vanaf 7 februari tot en met 4 april zien in de Bibliotheek Hillegom. De activiteit is gratis en te bezoeken tijdens de openingstijden van de Bibliotheek.

7 februari t/m 4 april 2023 | Tijdens openingstijden | Gratis
de Bibliotheek Hillegom