Films & televisieseries

Films Uitgelicht

 • Blinded by the light

  Gurinder Chadha

  Een Britse tiener van Pakistaanse komaf groeit in 1987 op te midden van racisme en economische malaise en schijft gedichten om te ontsnappen aan de intolerantie in de stad en de starheid van zijn traditionele vader. De muziek van Bruce Springsteen inspireert hem om uiting te geven aan de dingen waar hij van droomt.

  Film

  Bekijk details van Blinded by the light

 • Downton Abbey

  Michael Engler

  In 1927 krijgen Robert en Cora Crawley het bericht dat koning George V en koningin Mary een bezoek zullen brengen aan Downton Abbey. Dit zorgt voor veel beroering, zowel bij de familie als bij het personeel.

  Film

  Bekijk details van Downton Abbey

 • Little women

  Gillian Armstrong

  Terwijl hun vader in de Amerikaanse Burgeroorlog strijdt groeien de vier zusjes March onder moeilijke omstandigheden op onder de hoede van hun moeder

  Film

  Bekijk details van Little women

 • Portrait de la jeune fille en feu

  Céline Sciamma

  Eind 18de eeuw, een schilderes moet zonder medeweten van haar model een portret van haar maken en brengt daartoe enige tijd met haar door; in die periode groeit de aantrekkingskracht tussen de twee vrouwen.

  Film

  Bekijk details van Portrait de la jeune fille en feu

Televisieseries Uitgelicht

 • Krypton; The complete first season

  Seg-El, de toekomstige grootvader van Superman, wil de eer van zijn familie redden en de planeet Krypton behoeden voor vernietiging.

  Film

  Bekijk details van Krypton; The complete first season

 • Narcos; Season 1

  Begin jaren 1980 moderniseert Miguel Ángel Félix Gallardo de Mexicaanse drugshandel en sticht het Guadalajarakartel. Ongeveer tegelijkertijd verhuist undercoveragent Enrique ‘Kiki’ Camarena met zijn vrouw en zoontje van Californië naar Guadalajara waar hij voor de Amerikaanse DEA de drugsbestrijding gaat professionaliseren.

  Film

  Bekijk details van Narcos; Season 1

 • New Amsterdam; Seizoen 1

  Dr. Max Goodwin, de nieuwe medisch directeur van New Amsterdam in New York, gebruikt onconventionele methoden om de zorg, de financiën en naam van het ziekenhuis te verbeteren.

  Film

  Bekijk details van New Amsterdam; Seizoen 1

 • The new nurses; Seizoen 1

  Rond 1950 is er in Denemarken een groot tekort aan verpleegsters. In ziekenhuis Fredenslund worden daarom voor het eerst mannen toegelaten tot de opleiding.

  Film

  Bekijk details van The new nurses; Seizoen 1

 • Wisting

  Kort voor kerst wordt in Larvik een gemummificeerd lijk gevonden. Omdat er een verband lijkt met een Amerikaanse seriemoordenaar komen twee FBI-agenten over om te helpen bij het onderzoek. Intussen wordt inspecteur William Wisting geschorst omdat hij ervan beschuldigd wordt in een grote moordzaak bewijsmateriaal te hebben vervalst.

  Film

  Bekijk details van Wisting

 • Big little lies; Season 1 & 2

  Het leven van de vijf vriendinnen in Monterrey is ogenschijnlijk perfect en toch hebben ze reden om een moord te plegen, maar komen ze daarmee weg als de moeder van het slachtoffer haar opwachting maakt?

  Film

  Bekijk details van Big little lies; Season 1 & 2